فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه کاملا با سفر اخیر برطرف شد رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی:  هدف دشمن ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه است کرملین: دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ امکان‌پذیر است پوتین: هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروعی برای حمله خواهد بود موضوع الحاق کرانه باختری از دستور کار کابینه رژیم صهیونیستی خارج شد وال استریت ژورنال: هیئت ایرانی به وین سفر می‌کند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی از دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا سه گروه حقوق بشری فلسطین را تحریم کرد سنگ‌اندازی آمریکا برای حضور هیأت ایرانی در سازمان ملل
سرخط خبرها

ظریف با الهام علی‌اف دیدار کرد | استقبال ایران از ابتکار همکاری‌های شش‌جانبه منطقه‌ای

  • کد خبر: ۵۶۸۳۴
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
ظریف با الهام علی‌اف دیدار کرد | استقبال ایران از ابتکار همکاری‌های شش‌جانبه منطقه‌ای
وزیر امور خارجه با استقبال از طرح پیشنهادی رئیس جمهور آذربایجان با عنوان ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش‌جانبه، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک و همکاری در همه زمینه‌هایی را که به برقراری صلح، ثبات و آرامش در منطقه کمک کند، اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف که برای دیداری منطقه‌ای به حوزه قفقاز سفر کرده است در نخستین گام از این سفر صبح امروز -دوشنبه- در باکو با الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و گو کرد.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار با تبریک پیروزی‌های اخیر به دولت و مردم جمهوری آذربایجان، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تاکید کرد.

 

ظریف با استقبال از طرح پیشنهادی رئیس جمهوری آذربایجان تحت عنوان ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش‌جانبه، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک و همکاری در همه زمینه‌هایی را که به برقراری صلح،  ثبات و آرامش در منطقه کمک کند، اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به سفر موفقیت‌آمیز وزیر امور خارجه و همچنین معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان به ایران، همکاری‌های بین دو کشور به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی را آماده جهش ارزیابی کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی با ابراز خرسندی از نتایج برگزاری چهاردهمین دور اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت فعال در بازسازی مناطق آزاد شده خصوصا در زمینه‌های ساخت و ساز،  صدور خدمات فنی‌مهندسی، برق و انرژی، کشاورزی، کشت فرا‌سرزمینی، مین‌روبی، بازسازی مساجد و بناهای تاریخی را اعلام کرد.

 

الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان هم در این دیدار با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در تحولات اخیر در منطقه، از سطح همکاری‌های فی‌مابین ابراز خرسندی کرد و فضای موجود برای توسعه مناسبات در همه زمینه‌ها خصوصا حوزه همکاری‌های اقتصادی را مثبت ارزیابی کرد.

 

وی با برشمردن پروژه‌های اقتصادی بین دو کشور، از حضور شرکت‌های ایرانی در بازسازی قره باغ استقبال کرد و با ابراز خرسندی از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص ابتکار شش‌جانبه، این پیشنهاد را به نفع صلح و منافع مشترک در منطقه ارزیابی کرد.

 

الهام علی‌اف همچنین از برگزاری نشست‌های سه‌جانبه ایران، آذربایجان، روسیه و همچنین ایران، آذربایجان، ترکیه در آینده استقبال کرد.

 

در این دیدار علاوه بر وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان،  دستیار رئیس جمهور آذربایجان در امور سیاست خارجی نیز حضور داشت.

 

 منبع: اداره کل اطلاع‌رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->